Se alle skoler
School Profile

Ullerødskolen

Holmegårdsvej 102

Omkring Ullerødskolen

I Ullerødskolen tilbyder vi undervisning af etablerede specialpædagogiske metoder indenfor alle emner fra folkeskolens grundlag. Vi arbejder ud fra individuelle udviklingsplaner (IUP) baseret på elevens behov og potentiale. Derudover giver vores pædagoger eleverne mulighed for at

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

11.5%
Elevfravær

Elevfraværsrate sammenlignet med andre skoler.

#1233 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.2

Information

Ofte stillede spørgsmål

Ullerødskolens elevtal er 67. Det betyder at der i øjeblikket er 67 elever på Ullerødskolen hvilket placerer skolen som nummer 1977 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette kan tyde på en mere intim og personlig uddannelseserfaring for eleverne.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Ullerødskolen.
Ullerødskolen kan kontaktes via email på Ullerodskolen@fredensborg.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 7256 5096. Alternativt kan deres adresse besøges: Holmegårdsvej 102. Rektoren for skolen hedder Marianne Washuus Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Ullerødskolen er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Ullerødskolen på nuværende tidspunkt.
Fraværsraten på Ullerødskolen er 11.5, hvilket placerer skolen som nummer 1233 ud af 3143 skoler i forhold til elevfravær. Dette viser, at skolen er aktiv i at håndtere fravær og fremme regelmæssig deltagelse.

Anmeldelser

Skoler tæt på