Se alle skoler
School Profile

Trekronergade Freinetskole

Trekronergade Freinetskole Trekronergade 46, 1, 2500 Valby

Trophy
#183

Gennemsnitlig karakter

Omkring Trekronergade Freinetskole

Trekronergade Freinetskole er en friskole beliggende i København, der tilbyder undervisning fra børnehaveklasse (børn mellem tre og seks år) til niende klasse. Den blev etableret af lærere, pædagoger og andre interesserede personer under navnet "Fri-Skolen" i 187

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

8.2 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#183 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
20.7
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#722 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9
0.1
Undervisningseffekt

Effektiviteten af undervisningen på skolen.

#425 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 0

Information

Ofte stillede spørgsmål

Trekronergade Freinetskoles elevtal er 207. Det betyder at der i øjeblikket er 207 elever på Trekronergade Freinetskole hvilket placerer skolen som nummer 1119 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Den gennemsnitlige karakter på Trekronergade Freinetskole er 8.2. Dette placerer skolen som nummer 183 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket indikerer en top 10% præstation sammenlignet med andre skoler.
Trekronergade Freinetskole kan kontaktes via email på kontor@trekroner-freinet.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3617 3162. Alternativt kan deres adresse besøges: Trekronergade Freinetskole Trekronergade 46, 1, 2500 Valby. Rektoren for skolen hedder Hanna Jessen Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Trekronergade Freinetskole er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Trekronergade Freinetskole på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Trekronergade Freinetskole er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Full StarFull StarHalf StarBlank StarBlank Star

Trekronergade Freinetskole har modtaget 33 anmeldelser med et gennemsnit på 2.7 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Trekronergade Freinetskoles anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarNatasha Sommer
for 8 måneder siden

Fuldkommen fantastisk skole med en masse nærværende og kærlige voksne der bare ser ens barn. Jeg ville ønske jeg selv gik på skolen!

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarGitte Schnell
for 1 år siden

En helt igennem fantastisk skole som har skabt nogle kreative, nærværende og omsorgsfulde rammer for vores barn. Kan klart anbefales til alle dem hvis barn ikke vil kunne trives på en stor skole med mange hundrede elever.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarMaria Klinke Isaksen
for 7 år siden

Dygtige og entusiastiske lærere, glade børn der er stolte af deres skole og engagerende og kompetent undervisning med et skarpt fokus på både faglige, samfundsmæssige og sociale kompetencer. Trekronergade Freinetskole er sådan en skole, man selv ville have ønsket at gå i som barn, og som man ønsker ...

Full StarFull StarBlank StarBlank StarBlank StarKarla Bak
for 7 år siden

Jeg har aldrig i mit liv oplevet en skole så ringe. Jeg er blevet mobbet af stort set alle lærer og der er intet blevet gjort ved det. Kan klart ikke anbefales!

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarJens Vanghøj
for 7 år siden

Jeg måtte få min 9-årige dreng ud af skolen fordi han havde oplevet psykisk terror af samtlige lærere på skolen. Det er en skændsel.

Skoler tæt på