Se alle skoler
School Profile

Sønderborg International School

Sønderborg International School Søndre Landevej 28, 6400 Sønderborg

Trophy
#1370

Gennemsnitlig karakter

Omkring Sønderborg International School

Sønderborg Internationale Skole (SIS) er et privat gymnasium beliggende i byen Sønderborg i Region Syddanmark. Gymnasiet tilbyder både ungdomsuddannelser såsom STX-programmet og videregående uddannelse gennem IB Diploma Programme. Derudover har de også kandidater fra andre lande

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

5.8 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#1370 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
17.4
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#1245 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9

Information

Ofte stillede spørgsmål

Sønderborg International Schools elevtal er 174. Det betyder at der i øjeblikket er 174 elever på Sønderborg International School hvilket placerer skolen som nummer 1278 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Den gennemsnitlige karakter på Sønderborg International School er 5.8. Dette placerer skolen som nummer 1370 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket tyder på, at der er plads til forbedring i forhold til andre skoler.
Sønderborg International School kan kontaktes via email på mail@sischool.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 7443 0110. Alternativt kan deres adresse besøges: Sønderborg International School Søndre Landevej 28, 6400 Sønderborg. Rektoren for skolen hedder Henrik Kristensen Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Sønderborg International School er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Sønderborg International School på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Sønderborg International School er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarFull StarBlank Star

Sønderborg International School har modtaget 19 anmeldelser med et gennemsnit på 4.2 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Sønderborg International Schools anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarAnja Poulin
for 4 år siden

En fantastisk skole som yder en service langt ud over det forventelige. Det faglige niveau er højt og lærerne er yderst velforberedte og engageret både fagligt og personligt. Skolen har et skønt arbejdsmiljø, - Fysisk: Skolen har store lyse lokaler med god akustik og gode udluftningsmuligheder. Uden...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarValerija Kukovec
for én måned siden

En fantastisk skole,..

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarStephen Hall
for 6 år siden

Førsteklasses skole med høje akademiske standarder. Klassestørrelser er omkring 15-20 elever. Begge mine børn deltager, og vi som forældre er meget glade for skolernes fokus på at skabe en god læringsstemning med en stærk antimobbepolitik.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarSalaar Kamal
for 7 år siden

Jeg har studeret på denne velkendte exceptionelle skole i 4 år nu, og den tid, jeg har brugt her, har været fantastisk indtil videre. Denne skole har lært mig at tale dansk (jeg er ikke dansk) og har hjulpet mig med alt indtil videre. Det er simpelthen den bedste skole. XKappes

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarHenning Taestensen
for 7 år siden

God skole akkrediteret af Cambridge i U.K. Relativt små klasser, min søn har været på skolen i 9 år nu. Det er nemt at komme i kontakt med ledelse og personale. Godt motiveret personale.

Skoler tæt på