Se alle skoler
School Profile

Slotsskolen, Kong Frederik den 7. stiftelse, Danners børn

Slotsgården 22

Omkring Slotsskolen, Kong Frederik den 7. stiftelse, Danners børn

Slotsskolen er et dagtilbud til unge mellem 13-18 år, der har problemer med almindelig undervisning pga psykiatriske diagnoser såsom ADHD (Aufmerksomhedsdeficit hyperaktivitets syndrom), autisme, angstlidelser osv. Den ligger centralt placeret midt i Aabenraa by

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

Information

Ofte stillede spørgsmål

Slotsskolen, Kong Frederik den 7. stiftelse, Danners børns elevtal er 19. Det betyder at der i øjeblikket er 19 elever på Slotsskolen, Kong Frederik den 7. stiftelse, Danners børn hvilket placerer skolen som nummer 2257 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette kan tyde på en mere intim og personlig uddannelseserfaring for eleverne.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Slotsskolen, Kong Frederik den 7. stiftelse, Danners børn.
Slotsskolen, Kong Frederik den 7. stiftelse, Danners børn kan kontaktes via email på info@dannersborn.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 2464 8962. Alternativt kan deres adresse besøges: Slotsgården 22. Rektoren for skolen hedder Anders Bie-Olsen Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Slotsskolen, Kong Frederik den 7. stiftelse, Danners børn er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Slotsskolen, Kong Frederik den 7. stiftelse, Danners børn på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Slotsskolen, Kong Frederik den 7. stiftelse, Danners børn er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Skoler tæt på