Se alle skoler
School Profile

Slagslunde Skole

Slagslunde Skole Blomstervej 19, Slagslunde, 3660 Stenløse

Trophy
#201

Social trivsel

Trophy
#290

Faglig trivsel

Omkring Slagslunde Skole

Slagslunde Skole ligger centralt placeret mellem landsbyerne Stenløse og Veksø i kommunen Egedal kommune. Den har til formål at udvikle elevernes lærdoms- og sociale potentiale gennem et bredt undervisningsudvalg indenfor alle emner fra folkeskolens grundlag. Der udbydes også akt

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

4.1 af 5
Social trivsel

Angiver, hvor godt eleverne trives socialt på skolen.

#201 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 3.9
3.7 af 5
Faglig trivsel

Måler elevernes faglige trivsel og engagement.

#290 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 3.9
15.3
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#1392 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9
3.3 af 5
Inspiration

Hvor inspirerende skolens læringsmiljø er.

#225 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 3.8
4 af 5
Ro og orden

Niveauet af ro og orden på skolen.

#39 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 3.8
7.4%
Elevfravær

Elevfraværsrate sammenlignet med andre skoler.

#715 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.2

Information

Ofte stillede spørgsmål

Slagslunde Skoles elevtal er 107. Det betyder at der i øjeblikket er 107 elever på Slagslunde Skole hvilket placerer skolen som nummer 1651 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette kan tyde på en mere intim og personlig uddannelseserfaring for eleverne.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Slagslunde Skole.
Slagslunde Skole kan kontaktes via email på slagslundeskolen@egekom.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 7259 8450. Alternativt kan deres adresse besøges: Slagslunde Skole Blomstervej 19, Slagslunde, 3660 Stenløse. Rektoren for skolen hedder Lise Bjerregaard Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Social trivsel på Slagslunde Skole vurderes til at være 4.1 ud af 5, hvilket placerer skolen som nummer 201 ud af 3143 skoler. Dette fremhæver skolens fremragende miljø for elevens sociale udvikling.
Faglig trivsel på Slagslunde Skole er 3.7 ud af 5, og skolen er rangeret som nummer 290 ud af 3143 skoler. Dette indikerer en ekstraordinær faglig støtte og studiemiljø blandt de bedste i landet.
Fraværsraten på Slagslunde Skole er 7.4, hvilket placerer skolen som nummer 715 ud af 3143 skoler i forhold til elevfravær. Dette viser, at skolen er aktiv i at håndtere fravær og fremme regelmæssig deltagelse.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarFull StarBlank Star

Slagslunde Skole har modtaget 17 anmeldelser med et gennemsnit på 4.3 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Slagslunde Skoles anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarLisa Melgaard Radov
for 7 år siden

Fantastisk skole! Det perfekte sted for et barn at starte sit skoleliv. Anni er den bedste børnehaveklasselærer man kan forestille sig. Der er et spor, hvilket er trygt for især mindre børn. Hver morgen startes med morgensang. Virkelig hyggeligt. Derudover lægges der generelt stor vægt på musik, og ...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarKitchenforkids Dorthe Vogdrup
for 7 år siden

Fantastisk skole - Elsker musikken som er den stor del af skolens liv. Lærere, der er engagerede og som vil mere end at undervise - de vil vores børn! Og så er der noget helt fantastisk med en skole med naturlegeplads, høns og kaniner...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarForeningen Private dagplejere Sjælland
for 7 år siden

Fantastisk lille skole med engagerede lærere, morgensang, musikprofil og lige midt i den smukke natur. Begge mine børn har haft en tryg skolegang på Slagslunde skole. De er blevet empatiske, rummelige og kreative unge mennesker. Skolen er byens hjerte ❤

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Starcharlotte moshøj
for 7 år siden

Slagslunde skole, er en fantastisk helt særlig lille skole hvor alle kender hinanden, og der er et fantastisk læringsmiljø og plads til kreativitet og omsorg. Musiklinje, gode udendørsfaciliteter, god lærerstab, visionære ideer og fantastisk sammenhold mellem elever og lærer!

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarTrine Nolsöe (Brilleklinikken)
for 7 år siden

Vores børn har haft en helt fantastisk skolegang her, der har givet dem god ballast til deres videre skoleliv. Vi er lykkelige for at have en skole der samler livet i Slagslunde. Vi voksne borgere i Slagslunde bruger også skolen til fritidsaktiviteter.

Skoler tæt på