Se alle skoler
School Profile

Sankt Ansgars Skole

Sankt Ansgars Skole Nørrebrogade 27, 2200 København N

Trophy
#310

Gennemsnitlig karakter

Omkring Sankt Ansgars Skole

Sankt Ansgars Skole er et privat friskoleanlæg beliggende i København, bestående af både folkeskoler og gymnasier. Den blev stiftet i år 1876 og har siden da udviklet sig til at blive én af de mest anerkendte kristne institutioner indenfor undervisning i landet. Med mere end 100

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

7.9 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#310 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
17.6
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#1217 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9
0.1
Undervisningseffekt

Effektiviteten af undervisningen på skolen.

#420 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 0

Information

Ofte stillede spørgsmål

Sankt Ansgars Skoles elevtal er 335. Det betyder at der i øjeblikket er 335 elever på Sankt Ansgars Skole hvilket placerer skolen som nummer 817 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Den gennemsnitlige karakter på Sankt Ansgars Skole er 7.9. Dette placerer skolen som nummer 310 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket indikerer en top 10% præstation sammenlignet med andre skoler.
Sankt Ansgars Skole kan kontaktes via email på sekretaer@ansgarsskole.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3539 4646. Alternativt kan deres adresse besøges: Sankt Ansgars Skole Nørrebrogade 27, 2200 København N. Rektoren for skolen hedder Malene Funch Sørensen Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Sankt Ansgars Skole er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Sankt Ansgars Skole på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Sankt Ansgars Skole er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarFull StarHalf Star

Sankt Ansgars Skole har modtaget 10 anmeldelser med et gennemsnit på 4.6 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Sankt Ansgars Skoles anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarPernille Stievano
for 2 uger siden

Bedste skole. Jeg gik selv på skolen som børn, og min datter har rykket sig enormt efter hun kom fra folkeskolen for 2 år siden. Bedste beslutning nogensinde. Engagerede lærer og Nørrebros bedste privat skole.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarEmil Eskesen
for 2 uger siden

Virkelig dejlig og lille skole i hjertet af Nørrebro. Trygge og gode rammer med dejlige traditioner. Verdens bedste fritidshjem og klub på Johannesgården. Stor anbefaling herfra.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarChristina Fogsgaard Hansen
for 2 uger siden

Vi flyttede vores søn til sankt Ansgars skole. En rigtig god skole med små klasser der har fokus på børnenes trivsel og faglighed

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarHanna Smidt
for 2 uger siden

Vi skiftede til Sankt Ansgars Skole på et tidspunkt, hvor vores datter havde brug for et skoleskift. Vi er meget glade for den lille trygge skole på Nørrebro, hvor der er høj faglighed og trygt skolemiljø.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarMette Vinther
for 2 uger siden

Fantastisk skole med fokus på børnene. Vi har kun oplevet lærere og ledelse der har taget ansvar og været aktivt engageret i både trivsel, indlæring og fællesskabet.

Skoler tæt på