Se alle skoler
School Profile

Nygård Skole

Hellebækvej 44

Omkring Nygård Skole

Nygårds Skole ligger centralt placeret midt i byen Helsingør og tilbyder undervisning fra børnehaveklasse (børn mellem tre og seks år) helt op til niende klasse (elever mellem femten og sytten). Den har et stort udendørs areal bestående af legeplads, græsplæner og trærækker, så e

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

13.5%
Elevfravær

Elevfraværsrate sammenlignet med andre skoler.

#1273 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.2

Information

Ofte stillede spørgsmål

Nygård Skoles elevtal er 98. Det betyder at der i øjeblikket er 98 elever på Nygård Skole hvilket placerer skolen som nummer 1730 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette kan tyde på en mere intim og personlig uddannelseserfaring for eleverne.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Nygård Skole.
Nygård Skole kan kontaktes via email på ny@helsingor.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 4928 4120. Alternativt kan deres adresse besøges: Hellebækvej 44. Rektoren for skolen hedder Helle Hansen Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Nygård Skole er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Nygård Skole på nuværende tidspunkt.
Fraværsraten på Nygård Skole er 13.5, hvilket placerer skolen som nummer 1273 ud af 3143 skoler i forhold til elevfravær. Dette viser, at skolen er aktiv i at håndtere fravær og fremme regelmæssig deltagelse.

Anmeldelser

Skoler tæt på