Se alle skoler
School Profile

Københavns Kommunes Ungdomsskole Fritids- og almenundervisningen

Ny Carlsberg Vej 35

Omkring Københavns Kommunes Ungdomsskole Fritids- og almenundervisningen

Kommunale Unge Dommer (KUD) tilbyder et bredt udvalg af uddannelser indenfor dommerfagene herunder civilretlige sager, straffesager, familieanliggender m.fl., ligesom de også har kurser indenfor andre juridiske emner såsom kontraktretten, arbejdsretsloven osv. De

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

Information

Ofte stillede spørgsmål

Information om antallet af elever på Københavns Kommunes Ungdomsskole Fritids- og almenundervisningen er ikke tilgængelig.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Københavns Kommunes Ungdomsskole Fritids- og almenundervisningen.
Københavns Kommunes Ungdomsskole Fritids- og almenundervisningen kan kontaktes via email på almen.ungdomsskolen@kk.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3321 4818. Alternativt kan deres adresse besøges: Ny Carlsberg Vej 35. Rektoren for skolen hedder Kasper Kim Jannæs Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Københavns Kommunes Ungdomsskole Fritids- og almenundervisningen er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Københavns Kommunes Ungdomsskole Fritids- og almenundervisningen på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Københavns Kommunes Ungdomsskole Fritids- og almenundervisningen er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Skoler tæt på