Se alle skoler
School Profile

Københavns Kommunes Ungdomsskole, Ungdomsskolen i Hindegade

Hindegade 4

Omkring Københavns Kommunes Ungdomsskole, Ungdomsskolen i Hindegade

Kommunale Unge- og Efteruddannelsesskoler (U&E) tilbyder undervisning indenfor både grundlæggende uddannelser såsom folkeskolen og gymnasiet, men også videreuddannelse gennem korte kurser og lange studier. Derudover har de et stort udvalg af aktiviteter og arrang

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

Information

Ofte stillede spørgsmål

Københavns Kommunes Ungdomsskole, Ungdomsskolen i Hindegades elevtal er 193. Det betyder at der i øjeblikket er 193 elever på Københavns Kommunes Ungdomsskole, Ungdomsskolen i Hindegade hvilket placerer skolen som nummer 1179 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Københavns Kommunes Ungdomsskole, Ungdomsskolen i Hindegade.
Københavns Kommunes Ungdomsskole, Ungdomsskolen i Hindegade kan kontaktes via email på Uih.ungdomsskolen@kk.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3336 4484. Alternativt kan deres adresse besøges: Hindegade 4. Rektoren for skolen hedder Rai Ajufo Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Københavns Kommunes Ungdomsskole, Ungdomsskolen i Hindegade er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Københavns Kommunes Ungdomsskole, Ungdomsskolen i Hindegade på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Københavns Kommunes Ungdomsskole, Ungdomsskolen i Hindegade er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Skoler tæt på