Se alle skoler
School Profile

Kildeskolen

Kildeskolen Høffdingsvej 14, 2500 Valby

Trophy
#943

Gennemsnitlig karakter

Omkring Kildeskolen

Kildeskolen ligger midt i et grønt landområde mellem landsbyerne Viby Torup og Nibe i Aalborg Nordjylland kommune. Den blev stiftet af lokale borgere fra de to bysamfund i år 2003, og har siden da udviklet sig til en moderne friskole med plads til mere end 670 elever. Skolen bes

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

6.9 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#943 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
17.4
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#1243 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9
0.2
Undervisningseffekt

Effektiviteten af undervisningen på skolen.

#278 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 0

Information

Ofte stillede spørgsmål

Kildeskolens elevtal er 174. Det betyder at der i øjeblikket er 174 elever på Kildeskolen hvilket placerer skolen som nummer 1277 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Den gennemsnitlige karakter på Kildeskolen er 6.9. Dette placerer skolen som nummer 943 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket tyder på, at der er plads til forbedring i forhold til andre skoler.
Kildeskolen kan kontaktes via email på info@kildeskolen.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3879 0140. Alternativt kan deres adresse besøges: Kildeskolen Høffdingsvej 14, 2500 Valby. Rektoren for skolen hedder Christine Wenlock Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Kildeskolen er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Kildeskolen på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Kildeskolen er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarFull StarHalf Star

Kildeskolen har modtaget 33 anmeldelser med et gennemsnit på 4.5 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Kildeskolens anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarSøren Brandstrup
for 2 år siden

Fantastisk skole. Vores datter skiftede fra kommunal skole hvor hun var håbløs bagefter grundet konstant skiftende lærerteams. Alle lærere og inspektøren på kildeskolen har knoklet for at hjælpe hende op på niveau, hvilket lykkedes til perfektion. Sødeste og rareste mennesker man kan finde. Vi er så...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarCamilla Ehlers
for 6 år siden

Den mest fantastiske skole der findes. Min datter går i 8 klasse, begyndte i børnehaveklasse. 📍📍📍📍📍📍📍 - 1 klasse pr. Årgang - Rimeligt antal elever, så ALLE er med i undervisningen - Flotte karakter, grundet dygtige lærer - Individuel muligheder for eleven i klassen - Virkelig engagerede lære...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarMimi Holm
for 4 år siden

Jeg har personligt erfaret at mobning og stoffer ikke tolereres i denne skole. Har også set mange unge mennesker som nu er voksne, udvikle sig som meget kompetente og i stand til at lære nye ting, også efter de har forladt skolen. Jeg glad for at jeg valgte Kildeskolen, som mine børns skole.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarChris Wenlock
for 7 år siden

Uden tvivl skal min yngste søn, ligesom hans storebror, også gå på Kildeskolen når han bliver gammel nok. Både personale og deres læringsteknik er langt foran det som "offentlige" institutioner ville kunne tilbyde.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarLisbet Schrøder
for 5 år siden

Omgangstonen på denne skole er fantastisk, og min søn stortrives og klarer sig fantastisk. Han nyder at lære, trives med de små klasser og det gode kammeratskab. Jeg kan kun anbefale denne skole

Skoler tæt på