Se alle skoler
School Profile

Hospitalsundervisningen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling

Mølleparkvej 10

Omkring Hospitalsundervisningen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling

Hospitalsskolerne under Børne- og ungdomspsykiatrien (BUP) tilbyder undervisning af elever fra alle aldersklasser indenfor folkeskoleområdet. De specialpædagogiske hospitalsskoler har et særprægede arbejdsopgaver, da de ikke blot må løse pædagogiske problemer men også psykologisk

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

Information

Ofte stillede spørgsmål

Information om antallet af elever på Hospitalsundervisningen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling er ikke tilgængelig.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Hospitalsundervisningen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling.
Hospitalsundervisningen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling kan kontaktes via email på Msl-skole@aalborg.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 9764 4743. Alternativt kan deres adresse besøges: Mølleparkvej 10. Rektoren for skolen hedder Mads Sloth Langhave Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Hospitalsundervisningen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Hospitalsundervisningen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Hospitalsundervisningen, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Afdeling er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Skoler tæt på