Se alle skoler
School Profile

Hospitalsskolen , Børne og Ungdomspsykiatrisk Center

Nordstjernevej 9A & 9E

Omkring Hospitalsskolen , Børne og Ungdomspsykiatrisk Center

Hospitalsskolen - Børne- og ungdomspsykiatriske center ligger i Glostrup kommune og tilbyder undervisning fra børnehaveklasse til niende klasse. Den har et stort udendørsområde med legeplads og grønne arealer, ligesom eleverne også nyder godt af indretningen af lokalerne, herunde

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

Information

Ofte stillede spørgsmål

Information om antallet af elever på Hospitalsskolen , Børne og Ungdomspsykiatrisk Center er ikke tilgængelig.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Hospitalsskolen , Børne og Ungdomspsykiatrisk Center.
Hospitalsskolen , Børne og Ungdomspsykiatrisk Center kan kontaktes via email på hospitalsskolerne@glostrup.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3864 0490. Alternativt kan deres adresse besøges: Nordstjernevej 9A & 9E. Rektoren for skolen hedder Susanne Steen Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Hospitalsskolen , Børne og Ungdomspsykiatrisk Center er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Hospitalsskolen , Børne og Ungdomspsykiatrisk Center på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Hospitalsskolen , Børne og Ungdomspsykiatrisk Center er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Skoler tæt på