Se alle skoler
School Profile

Gladsaxe Privatskole

Gladsaxe Privatskole Stengårds Allé 122, 2800 Kgs. Lyngby

Trophy
#361

Gennemsnitlig karakter

Omkring Gladsaxe Privatskole

Gladsaxe Private School is a privately-owned primary school located within the municipality of Gladsaxe and offers education from pre-school to ninth grade. The institution was established on August 3rd, 1876 by Christian Jensen as an independent folk high school

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

7.8 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#361 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
17.6
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#1218 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9
0.1
Undervisningseffekt

Effektiviteten af undervisningen på skolen.

#439 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 0

Information

Ofte stillede spørgsmål

Gladsaxe Privatskoles elevtal er 163. Det betyder at der i øjeblikket er 163 elever på Gladsaxe Privatskole hvilket placerer skolen som nummer 1327 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Den gennemsnitlige karakter på Gladsaxe Privatskole er 7.8. Dette placerer skolen som nummer 361 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket viser en solid akademisk præstation over middel.
Gladsaxe Privatskole kan kontaktes via email på adm@gladpriv.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 4498 3598. Alternativt kan deres adresse besøges: Gladsaxe Privatskole Stengårds Allé 122, 2800 Kgs. Lyngby. Rektoren for skolen hedder Rune Norman Svendsen Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Gladsaxe Privatskole er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Gladsaxe Privatskole på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Gladsaxe Privatskole er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarBlank StarBlank Star

Gladsaxe Privatskole har modtaget 18 anmeldelser med et gennemsnit på 3.3 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Gladsaxe Privatskoles anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarChristina Meldgaard Traumer
for 6 måneder siden

Engagerede, dygtige og nærværende voksne omkring børnene og en ledelse der har trivsel i fokus og som brænder for at gøre skolen til et endnu mere fantastisk sted. Jeg sender trygt 2 glade børn afsted hver morgen. Stor anbefaling herfra!

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarKaren Pia Jørgensen
for 6 måneder siden

Den nye ledelse har et fantastisk engagement og er pædagogisk virkelig kompetente. En lille skole med tryghed, nærhed og et virkelig godt fælleskab udover en høj faglighed. Hvert enkelt barn ses og her mangler der ikke dygtige uddannede voksne. Desuden er SFOen tryg med faste tydelige kærlige pædago...

Full StarFull StarBlank StarBlank StarBlank StarChristina Degnebolig
for 6 måneder siden

Gladsaxe Privatskole har fået moderne skoleinspektør, som forhåbentlig kan lede skolen på rette vej. Desværre var det for sent for min søns vedkommende, da han havde brug for andre pædagogiske indsatser end skolen kunne tilbyde. Derfor var vi nødsaget til at flytte ham til en anden privatskole.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarMár Ívar Henrysson Mørkøre
for 3 år siden

Min søn går i denne skole og elsker det! Han begyndte i 0-klasse i sidste år. Nu 1 år senere er han er blevet åbnere og føler sig meget tryg. Der har ikke været nogen problemer og det er min følelse at alle viser hinanden respekt. Lærerne og pædagoerne er meget gode og det samme vil jeg også sige om...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarUlrik Skifter
for 5 år siden

Dejlig skole. Fokus på børnenes trivsel og læring. Her lærer de noget! Mine børn kommer ihvertfald hjem med viden, kammerater og lyst til at komme i skole næste dag. Da de ikke har flere end 20-21 elever per klassetrin er der god tid til den enkelte elev. Dialogen med lærer og voksne på skolen foreg...

Skoler tæt på