Se alle skoler
School Profile

Frydenhøjskolen

Frydenhøjskolen Egevolden 106, 2650 Hvidovre

Trophy
#1174

Gennemsnitlig karakter

Trophy
#412

Social trivsel

Trophy
#547

Faglig trivsel

Omkring Frydenhøjskolen

Frydenlundsskolen ligger centralt placeret i bydelen Kastrup i Tårnby kommune nær Copenhagen Airport. Den tilbyder undervisning fra børnehaveklasse (børnehaven) indtil niende klasse (folkeskole). Derudover har de et stort udendørsområde, herunder legeplads, grusbaner, boldbaner o

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

6.5 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#1174 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
4 af 5
Social trivsel

Angiver, hvor godt eleverne trives socialt på skolen.

#412 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 3.9
3.6 af 5
Faglig trivsel

Måler elevernes faglige trivsel og engagement.

#547 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 3.9
22.2
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#375 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9
-0.2
Undervisningseffekt

Effektiviteten af undervisningen på skolen.

#1126 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 0
3.1 af 5
Inspiration

Hvor inspirerende skolens læringsmiljø er.

#659 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 3.8
3.7 af 5
Ro og orden

Niveauet af ro og orden på skolen.

#616 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 3.8
7.6%
Elevfravær

Elevfraværsrate sammenlignet med andre skoler.

#760 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.2

Information

Ofte stillede spørgsmål

Frydenhøjskolens elevtal er 706. Det betyder at der i øjeblikket er 706 elever på Frydenhøjskolen hvilket placerer skolen som nummer 196 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Skolen er en af de største i landet, hvilket kan indikere et bredt udvalg af uddannelsesmuligheder og ressourcer for eleverne.
Den gennemsnitlige karakter på Frydenhøjskolen er 6.5. Dette placerer skolen som nummer 1174 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket tyder på, at der er plads til forbedring i forhold til andre skoler.
Frydenhøjskolen kan kontaktes via email på Frydenhoejskolen@hvidovre.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3679 8040. Alternativt kan deres adresse besøges: Frydenhøjskolen Egevolden 106, 2650 Hvidovre. Rektoren for skolen hedder Gerhard Grubb Waaentz Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Social trivsel på Frydenhøjskolen vurderes til at være 4 ud af 5, hvilket placerer skolen som nummer 412 ud af 3143 skoler. Dette viser, at skolen prioriterer et positivt socialt miljø.
Faglig trivsel på Frydenhøjskolen er 3.6 ud af 5, og skolen er rangeret som nummer 547 ud af 3143 skoler. Dette viser skolens dedikation til at fremme elevernes faglige succes.
Fraværsraten på Frydenhøjskolen er 7.6, hvilket placerer skolen som nummer 760 ud af 3143 skoler i forhold til elevfravær. Dette viser, at skolen er aktiv i at håndtere fravær og fremme regelmæssig deltagelse.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarBlank StarBlank Star

Frydenhøjskolen har modtaget 25 anmeldelser med et gennemsnit på 3.2 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Frydenhøjskolens anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarBlank StarBlank StarBlank StarTiantian Mic
for én måned siden

Søde lærer i 10. klasse og lærerigt, men blev slået på ryggen med en aflang træpind af en pædagog ved navn Yvonne som lille. Jeg var ikke den eneste der blev slået, og har lige siden aldrig vidst om hendes motiv. Anbefaler ikke denne skole for børnenes sikkerhed.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Staramncd fjdjd
for 4 måneder siden

Vibecke er den bedste lærer på frydenhøjskolen og vi håber på hun får en løn forhøjelse for hendes professionelisme

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarJane Doe
for 1 år siden

Aldrig har jeg oplevet værre skole. Jeg har haft et barn på denne skole, der praktisk talt blev mobbet ud. Til trods for at vi belyste problemet blev mobbere og lærere, der vidste det beskyttet. Man vendte det blinde øje til. Man vender også det blinde øje til når lærere ikke er søde overfor børnen...

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarGomez Jackson
for 1 år siden

Min tid på denne skole var forfærdelig og fyldt med mobning. Lærerne og ledelse gjorde aldrig noget ved det! 😳 *dårlig ledelse som beskytter lærerne, til trods for de behandler eleverne dårligt 😳

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarJohn Doe
for 1 år siden

Virkelig dårlig skole hvor mobning ikke tages alvorligt og udfrysning af elever er normalt,selv lærerne er er mobbere og hårdhændede,hvis eleven udsættes for mobning af en lære syntes det åbenbart helt i orden af andre ansatte,det samme gælder hvis eleven der mobbes ender som udad reagerende af samm...

Skoler tæt på