Se alle skoler
School Profile

Fjordskolen, Lysholm

Hyrdehøj 5

Omkring Fjordskolen, Lysholm

Fjordskolen - Lysholm er et specialpædagogisk center under Roskilde kommune, der tilbyder undervisning og støtte til elever fra klasse 1-6. Den ligger centralt placeret mellem bydelene Viby og Himmelev i Roskilde, og har siden åbningen i august 2018 fungeret som to selvstændige a

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

10.3%
Elevfravær

Elevfraværsrate sammenlignet med andre skoler.

#1179 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.2

Information

Ofte stillede spørgsmål

Fjordskolen, Lysholms elevtal er 52. Det betyder at der i øjeblikket er 52 elever på Fjordskolen, Lysholm hvilket placerer skolen som nummer 2062 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette kan tyde på en mere intim og personlig uddannelseserfaring for eleverne.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Fjordskolen, Lysholm.
Fjordskolen, Lysholm kan kontaktes via email på fjordskolen@roskilde.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 4631 7310. Alternativt kan deres adresse besøges: Hyrdehøj 5. Rektoren for skolen hedder Eskild Petersen Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Fjordskolen, Lysholm er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Fjordskolen, Lysholm på nuværende tidspunkt.
Fraværsraten på Fjordskolen, Lysholm er 10.3, hvilket placerer skolen som nummer 1179 ud af 3143 skoler i forhold til elevfravær. Dette viser, at skolen er aktiv i at håndtere fravær og fremme regelmæssig deltagelse.

Anmeldelser

Skoler tæt på