Se alle skoler
School Profile

Engskolen

Haderslevgade 6

Omkring Engskolen

Engskolen er et specialskoleanlæg beliggende i Valbyparken i København, underlagt Børnehave- og Skoleforvaltningen (BSF) i Københavns kommune. Den blev indrettet til undervisning af elever fra de to tidligere kommunale specialklasser på Rådmandsgade Skole og Vest

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

12.2%
Elevfravær

Elevfraværsrate sammenlignet med andre skoler.

#1252 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.2

Information

Ofte stillede spørgsmål

Engskolens elevtal er 133. Det betyder at der i øjeblikket er 133 elever på Engskolen hvilket placerer skolen som nummer 1485 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Vi har desværre ikke oplysninger om den gennemsnitlige karakter for Engskolen.
Engskolen kan kontaktes via email på engskolen@kk.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 8256 2500. Alternativt kan deres adresse besøges: Haderslevgade 6. Rektoren for skolen hedder Lonnie Skytte Bechmann Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Engskolen er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Engskolen på nuværende tidspunkt.
Fraværsraten på Engskolen er 12.2, hvilket placerer skolen som nummer 1252 ud af 3143 skoler i forhold til elevfravær. Dette viser, at skolen er aktiv i at håndtere fravær og fremme regelmæssig deltagelse.

Anmeldelser

Skoler tæt på