Se alle skoler
School Profile

Det Kgl Vaisenhus Skole

Det Kgl Vaisenhus Skole Nørre Farimagsgade 51, 1364 København K

Trophy
#359

Gennemsnitlig karakter

Omkring Det Kgl Vaisenhus Skole

Det kongelige Vaienhus Skole er et friskole- og privatgrundskoleanlæg beliggende i kommunen. Den tilbyder undervisning fra børnehaveklasse (B) indtil niende klasse (9.). Derudover har vi også mulighed for at modtage elever i tiende klassetrin (10.) gennem vores g

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

7.8 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#359 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
22
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#415 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9
0.3
Undervisningseffekt

Effektiviteten af undervisningen på skolen.

#172 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 0

Information

Ofte stillede spørgsmål

Det Kgl Vaisenhus Skoles elevtal er 286. Det betyder at der i øjeblikket er 286 elever på Det Kgl Vaisenhus Skole hvilket placerer skolen som nummer 916 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Den gennemsnitlige karakter på Det Kgl Vaisenhus Skole er 7.8. Dette placerer skolen som nummer 359 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket viser en solid akademisk præstation over middel.
Det Kgl Vaisenhus Skole kan kontaktes via email på kontor@vajsenhuset.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3393 0326. Alternativt kan deres adresse besøges: Det Kgl Vaisenhus Skole Nørre Farimagsgade 51, 1364 København K. Rektoren for skolen hedder Mathias Bruun Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Det Kgl Vaisenhus Skole er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Det Kgl Vaisenhus Skole på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Det Kgl Vaisenhus Skole er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarBlank StarBlank Star

Det Kgl Vaisenhus Skole har modtaget 20 anmeldelser med et gennemsnit på 3.2 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Det Kgl Vaisenhus Skoles anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarFull StarFull StarBlank StarSara Mansson
for 6 måneder siden

Dejlig skole med engagered personale i indskoling og godt forældre samarbejde omkring elever. Meget positivt at elever ses som individer og får den opbakning for og komme godt i gang med skole/læsning/trivsel. Flere gode initiver med tema uger, brug af byen i undervisning, samarbejde med fritidsordn...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarCecilie Foss
for 3 måneder siden

Fantastisk skole, med plads til det enkelte barn og masser af udsyn. Vedkommende og ærlig. Begge mine børn går på skolen. Dygtige og engagerede lærere. Verdens bedste frit.

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarFifi mielcita
for 1 år siden

Denne skole er langt fra at være perfekt, faktisk kan den ikke engang NÅ perfekt. Først og fremmest har der været en lærer der har slået en elev, en lærer der har skubbet en elev ind i væggen og de andre lærer gør ingenting når mobning sker i klasse værelset. Hver elev, jeg hører, kommer ud af denne...

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank Starsøren nielsen
for 1 år siden

Må også tilslutte os listen over folk med dårlig oplevelse. Skolens lærere og pædagoger er EKSTREMT dårlige til at håndtere mobning og lignende udfordringer. Dette er kun overgået af en ledelse der kategorisk nægter at regere på noget som helst… Dog er de altid klar til at prøve at give dig lidt sky...

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarAngelle Locañas
for 1 år siden

Denne skole er den væreste skole i københavn, børn bliver mobbede der og admin gør intet. få ikek din børn ind til den her skole.

Skoler tæt på