Se alle skoler
School Profile

Copenhagen International School

Copenhagen International School Levantkaj 8, 2150 Nordhavn

Trophy
#159

Gennemsnitlig karakter

Omkring Copenhagen International School

Københavns Internationale Skole (CIS) er et privat uddannelsessted beliggende i Gentofte kommune nord for København. Den tilbyder undervisning fra børnehaveklasse indtil gymnasiets afslutningsprøve IB Diploma Programme. Udover de almindelige klassetrin har skolen også specialudda

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

8.3 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#159 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
30
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#2 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9

Information

Ofte stillede spørgsmål

Copenhagen International Schools elevtal er 744. Det betyder at der i øjeblikket er 744 elever på Copenhagen International School hvilket placerer skolen som nummer 153 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Skolen er en af de største i landet, hvilket kan indikere et bredt udvalg af uddannelsesmuligheder og ressourcer for eleverne.
Den gennemsnitlige karakter på Copenhagen International School er 8.3. Dette placerer skolen som nummer 159 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket indikerer en top 10% præstation sammenlignet med andre skoler.
Copenhagen International School kan kontaktes via email på cis@cis.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3946 3300. Alternativt kan deres adresse besøges: Copenhagen International School Levantkaj 8, 2150 Nordhavn. Rektoren for skolen hedder Sandy Mackenzie Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Copenhagen International School er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Copenhagen International School på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Copenhagen International School er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarHalf StarBlank Star

Copenhagen International School har modtaget 62 anmeldelser med et gennemsnit på 3.6 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Copenhagen International Schools anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarFull StarBlank StarBlank StarJan Kristensen
for 4 år siden

Copenhagen International School ligger flot i Nordhavn i København og med udsigt over Øresund og Københavns Havn. Nordhavn er igang med en rivende udvikling og med en ny Metro station. Tag dig en gåtur og oplev forandringerne for dine øjne. 👀

Full StarFull StarBlank StarBlank StarBlank StarFizzbin theCat
for 3 uger siden

TLDR resumé: Denne skole fejler absolut i alle aspekter af kommunikation. Den primære motivation er at betale bygningen, som ser smuk ud, men fejler den grundlæggende funktionalitet og brugervenlighed, der er nødvendig for en skole. Vores anmeldelse er baseret på erfaringer i Primary. Vi har været...

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarWhatDude222
for 1 år siden

Utroligt hvordan de behandler autistiske børn. Jeg er tidligere elev her, og lærerne var altid uhøflige over for mig. Jeg ville blive tilbageholdt for stort set ingenting, mens andre børn slap af sted med mobning, slag osv. De sugede en masse penge væk fra mine forældre for ingenting.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarBen Dova
for 1 år siden

Jeg har været på flere IB-skoler, og denne skole er højst sandsynligt en af ​​de bedste, jeg har været på. Lærerne er meget entusiastiske i forhold til andre lærere på nogle skoler, og reglerne er meget velvillige. Alt bliver bedre, når først du kommer i gymnasiet, da du får en masse frihed, og jeg ...

Full StarFull StarFull StarFull StarBlank StarTy R
for 2 år siden

Mødte mine bedste venner her, fagligt efter min mening noget standard, lærerne er meget baserede / plejede at være, men ellers min favoritskole langtfra. Hvis du kommer her, så se dig omkring efter UwU-gruppen (spørg rundt), og de vil have dig ordnet.

Skoler tæt på