Se alle skoler
School Profile

Atheneskolen

Atheneskolen Rosenkæret 22, 2860 Søborg

Trophy
#1

Gennemsnitlig karakter

Omkring Atheneskolen

Atheneskolen er et privat uddannelsesinstitution beliggende i København, Danmark. Den tilbyder undervisning fra børnehaveklasse (børnehaven) indtil niende klasse (grundskole). Udover de almindelige emner såsom matematik, sprog, naturvidenskab osv., har Atheneskolen også specialis

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

10.3 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#1 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
20
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#885 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9
0.8
Undervisningseffekt

Effektiviteten af undervisningen på skolen.

#12 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 0

Information

Ofte stillede spørgsmål

Atheneskolens elevtal er 212. Det betyder at der i øjeblikket er 212 elever på Atheneskolen hvilket placerer skolen som nummer 1101 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Den gennemsnitlige karakter på Atheneskolen er 10.3. Dette placerer skolen som nummer 1 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket indikerer en top 10% præstation sammenlignet med andre skoler.
Atheneskolen kan kontaktes via email på kontor@atheneskolen.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3373 1911. Alternativt kan deres adresse besøges: Atheneskolen Rosenkæret 22, 2860 Søborg. Rektoren for skolen hedder Jens Peter Fisker Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Atheneskolen er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Atheneskolen på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Atheneskolen er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarFull StarBlank Star

Atheneskolen har modtaget 20 anmeldelser med et gennemsnit på 4 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Atheneskolens anmeldelser nedenfor.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarKarl Rønn
for 3 måneder siden

PAS PÅ DER KAN FOREKOMME IRONI! En stjernet anmeldelse, som faktisk er en femstjernet anmeldelse fordi Atheneskolen er en god skole: TOILETTET ØDELÆGT AF SKOLEBESTYRELSENS MALETERROR! Mit raseri over skolebestyrelsens beslutning om at male toilettet kan næsten ikke beskrives. Det er ikke bare et då...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarMikael Elkan
for 1 år siden

For nogle højt begavede børn er Atheneskolen det bedste alternativ til folkeskolen. Jeg ville ønske at det var anderledes, men børnenes møde med ligesindede og lærernes engagement er stort og vigtigt.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarJacob Zentio Larsen
for 9 år siden

Vores søn har gået der i 3 måneder nu (inklusiv prøveperioden) og er meget glad for både det høje faglige niveau og det sociale miljø. Børnene kommer fra hele Region H og vi var bange for, at der ville være for få legeaftaler mm., men vi er blevet meget positivt overrasket. Skolen ligger i en "uskø...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarVivian Kirkaune
for 4 år siden

Rigtig god skole, med massere af gode lærere, som alle er rigtig gode til at tilpasse sig elevernes behov. Og på trods af det lille areal, så udnytter Atheneskolen virkelig pladsen, med et kæmpe fællesskab, som man ikke kan være andet, end stolt af, at have været en del af.

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarV
for 4 år siden

jeg blev sendt på kontoret for at sige ordet "vodka"

Skoler tæt på