Se alle skoler
School Profile

Al Hikma Skolen

Al Hikma Skolen Ellebjergvej 50 St., 2450 København SV

Trophy
#481

Gennemsnitlig karakter

Omkring Al Hikma Skolen

Al Hikma Skolen er en friskole beliggende i København, der tilbyder undervisning fra børnehaveklassen (børn mellem tre og seks år) til niende klasse. Den blev etableret af foreningen "Foreningen til Stiftelse af Islamiske Privatskoler" i 1986, og har siden da udv

Ovenstående tekst kan være AI-genereret

Beskrivelsen på skolen er i mange tilfælde skrevet af AI, baseret på deres online tilstedeværelse og hjemmeside.

Nøgletal

7.6 af 12
Karakter

Gennemsnitlige karakterer sammenlignet med andre skoler.

#481 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 7.3
22
Elever pr. klasse

Det gennemsnitlige antal elever pr. klasse.

#416 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 20.9
0.2
Undervisningseffekt

Effektiviteten af undervisningen på skolen.

#280 af 2719 i landet
Landsgennemsnit er 0

Information

Ofte stillede spørgsmål

Al Hikma Skolens elevtal er 223. Det betyder at der i øjeblikket er 223 elever på Al Hikma Skolen hvilket placerer skolen som nummer 1057 ud af 3143 skoler med hensyn til elevtal. Dette antyder, at skolen har mange elever, hvilket kan bidrage til et dynamisk læringsmiljø.
Den gennemsnitlige karakter på Al Hikma Skolen er 7.6. Dette placerer skolen som nummer 481 ud af 3143 skoler i lande ift. karakter,, hvilket viser en solid akademisk præstation over middel.
Al Hikma Skolen kan kontaktes via email på adm@alhikma.dk. Eller kan også kontaktes via telefon på 3617 8511. Alternativt kan deres adresse besøges: Al Hikma Skolen Ellebjergvej 50 St., 2450 København SV. Rektoren for skolen hedder Allaa Al-Naqach Dette sikrer, at forældre og interesserede parter nemt kan komme i dialog med skolens ledelse.
Information om social trivsel for Al Hikma Skolen er ikke tilgængelig i øjeblikket.
Vi har ikke oplysninger om faglig trivsel for Al Hikma Skolen på nuværende tidspunkt.
Information om fraværsraten for Al Hikma Skolen er ikke tilgængelig.

Anmeldelser

Full StarFull StarFull StarFull StarBlank Star

Al Hikma Skolen har modtaget 26 anmeldelser med et gennemsnit på 4 stjerner. Læs hvad tidligere og nuværende elever og forældre siger om skolen. Se Al Hikma Skolens anmeldelser nedenfor.

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarA N
for 2 måneder siden

Efter at have stillet spørgsmål til skolen så får man følgende svar og det drejer sig om 10 spørgsmål ??? Vi har desværre ikke mulighed for at besvare dine mange spørgsmål. Vi henviser til vores hjemmeside, Facebook-side og ellers at forhøre dig hos nuværende eller tidligere elevers familier, hvis ...

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarAli Jasem
for én måned siden

Skolen er generelt god, men jeg har bemærket nogle mangler under mine mange gange rundt på skolen. Det er en forholdsvis lille skole.

Full StarBlank StarBlank StarBlank StarBlank StarHamza Abbas
for 4 måneder siden

En skole, hvor der opstår mange terroristiske ting, er meget normalt, at lærerne truer eleverne, og ledelsen tager elevernes telefoner i op til 5 dage. For at denne skole skal reddes, skal inspektøren og viceinspektøren smutte langt væk. Føj, siger jeg bare.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull StarHassaan Al-Muhje (TheDragonHas)
for 8 år siden

God skole, men man skal dog kunne tale arabisk:D. Man kommer til at føle sig hjemme. Alle lærer er gode til at øje dit faglige niveau.

Full StarFull StarFull StarFull StarFull Starbaha naqach
for 6 år siden

Al Hikma Skolen er en meget lærerig skole og man for noget ud af det. Det e en lille skole men man føler sig som med sin familie det er jeg glad for!!

Skoler tæt på